За трета поредна година гр. Пловдив ще е домакин на най-значимото по рода си събитие в сферата на индустриалните имоти, а именно конференцията на платформата БГСКЛАД, която този път ще е с национален характер. Фирми, бизнесмени, държавни институции, банки, застрахователни дружества, консултанти, брокери и много други значими фигури в сферата на индустриалните имоти ще се срещнат на едно място.

Като бизнесмен с над двайсет годишен опит в сферата на недвижимите имоти и човек, който се вълнува и интересува от развитието на пазара в България, реших, че подобни събития са от изключителна важност за развитието на пазара, както и са в помощ на всеки един български, чуждестранен бизнесмен или краен потребител, който е решил да инвестира парите си в индустриални имоти”, коментира собственикът на платформата и организатор на събитието, Симеон Митев.

Той посочи също, че конференцията ще обхване всички наболели въпроси, които вълнуват и интересуват хората от бранша.

До момента фирми сред фирмите потвърдили участие в събитието, организирано от БГСКЛАД и Индустриални имоти, са Сиенит Холдинг АД, Проджест Груп Холдинг, Галакси Инвестмънт Груп, БГ Проджект ООД, Глориент Инвестмънт БГ ООД, Сторакт БГ, SGI, Търговски Център Европа, Паладин Пропърти  и много други с доказана репутация в бранша.

Пълният списък от компании може да се види на страницата www.bgsklad.bg.

Ще имаме лектори от Аутомотив Клъстер България, Асоциация на индустриалния капитал в България, НСНИ и още много интересни личности, които засега ще запазим в тайна до самото събитие, каза още Митев.

Стратегически партньор на събитието ще бъде НСНИ – Национално сдружение на недвижими имоти.

Очаква се конференцията да привлече над 300 утвърдени бизнесмени и професионалисти от сферата на индустриалните имоти.

Основен акцент ще бъде развитието на пазара на индустриални имоти през 2017 г.

Митев коментира, че ще бъде отделен „специален панел за банките, инвеститорите, оценителите, проджект мениджърите, застрахователите и това как те виждат развитието на индустриалните имоти у нас, а в последствие регионалните ни представители ще представят новостите и акцентите за града, който представляват.“

Агенция за чуждестранни инвестиции ще представи ексклузивна информация с последни новини за чуждите инвестиции в България, както и проучване за авто и мото индустрията от Аутомотив Клъстер България.

Събитието ще е безплатно за всички, които имат желание да присъстват. То ще се проведе на 18-и октомври в Пловдив, зала България, конгресен център, палата 8 на Международен панаир от 14 ч.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *