В нетрадиционен транспортен експеримент се включиха рамо до рамо президентът на Volvo Trucks за Европа – Роджър Алм и двама професионални шофьори от екипа на един от големите български превозвачи – Цветан Ханджиев и Ивайло Събев. Предизвикателството пред тримата беше да реализират доставка от Германия до Австрия и да се върнат обратно в рамките на 7 часа.
На снимката: Ивайло Събев (ляво) и Роджър Алм

Нетрадиционният курс беше част от проект на Volvo Trucks, в който Роджър Алм споделя  пътуванията на шофьори от европейски транспортни компании, за да получи обратна връзка за камионите Volvo “от първа ръка”. Този път той се озова на борда на Volvo FH с Евро 6 двигател.

“За мен този ден с Цецо и Иво беше много полезен. Професията на шофьора е трудна и отговорна – целият процес на товарене, превозване, разтоварване, както и спазването на процедурите и обработването на документацията.”, разказва Роджър Алм. “За всички нас от Volvo Trucks е важно да имаме непосредствен контакт, за да разберем как можем да направим нашите камиони по-добри и по-полезни за шофьорите и транспортния бизнес.” допълва той.

Цялото приключение на българо-шведският вижте в следващото видео:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *