Българска фирма ще направи световна премиера на продукта си за електронно меню за хотели и ресторанти на CeBIT 2017, в Германия. Quick Ordres® e софтуерна платформа и мобилни приложения, които вкарват хотелите, ресторантите и плажните барове в дигиталната ера.

Чрез мобилното приложение клиентите могат сами да заредят електронно меню на телефона си, да повикат сервитьор или да направят своята поръчка напълно автономно, без да се налага да чакат някой да дойде и да ги обслужи.

Менюто поддържа над 10 световни езика, и по този начин премахва езиковата бариера. Quick Orders® е изцяло български продукт и е безплатен за неговите ползватели. Регистриран е в европейското патентно ведомство, като съвсем скоро предстои регистрация и в САЩ.

„Не сме измислили „топлата вода“ . Сходни приложения се предлагат в световен мащаб, но това, което ни отличава е иновативния подход, технологиите които използваме и бизнес модела ни, споделиха създателите на Quick Orders®.“

CeBIT e най-голямото изложение за телекомуникационни и информационни технологии в света. Провежда се всяка година в предпоследната седмица на март в гр. Хановер, Германия. На изложението традиционно участват най-големите и иновативни компании от ИТ бранша. На територия от 450 хиляди квадратни метра своите продукти представят над 3 500 компании от 70 страни. За петте дни, през които се провежда CeBIT, през палатите минават около един милион посетители.

Приложението Quick Orders може да бъде изтеглено от Google play, App Store и Windows Store.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *