Chevrolet планира да представи два тунинг пакета за новото, шесто поколение на Chevrolet Camaro SS. Модификациите се наричат Red Accent и Black Accent, като ще бъдат показани на изложението SEMA. Промените по двата автомобила са предимно по интериора и екстериора.

2016 chevrolet camaro ss-black accent-2

Red Accent е базиран на Camaro SS Convertiblе и включва промени по екстериора и интериора. Отвътре автомобилът съчетава червена кожа, допълнителни алуминиеви елементи към вратите и лого SS върху стелките. Външните промени пък представляват различна решетка с добавени червени елементи, червени линии над калниците, 20- цолови джанти с червен гланц по краищата и червено покритие за двигателя.

2016 chevrolet camaro ss-red accent-1

Пакетът Black Accent е на основата на Camaro SS Coupe. Моделът е решен в червен цвят, като се отличава с черни гланцови линии, затъмнени стопове, черна горивна капачка и черни прагове. Също като при Red Accent присъстват червено покритие за двигателя и 20-цолови джанти в черен гланц. По отношение на технически промени, и двата автомобила са с по-ниско окачване, нова всмукателна система и предни спирачки Brembo.

2016 chevrolet camaro ss-red accent-2

Изложението SEMA ще се проведе в Лас Вегас от 3-ти до 6-ти ноември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *