Столичани, варненци и пловдивчани ще имат възможност да се срещнат лице в лице с новия Honda Civic, който от началото на тази седмица ще бъде изложен в големи молове в София и в морската ни столица, а по-късно ще стане част от атракциите в Града под тепетата.

Всеки, който желае да види на живо емблематичния модел на японската марка, може да го стори съответно в Paradise Center или в Grand MALL Varna.

Специално оборудваният CR-V Anniversary Edition, както и Civic са разположени на централни места в столичния Paradise Center.

Civic е във вариант Elegance с 1,0-литров турбобензинов двигател VTEC с макс. мощност 129 к.с. и CVT трансмисия.

Оборудването включва и инфоразвлекателната система Honda CONNECT с навигация Garmin.

В чест на 25-годишнината си, отпразнувана наскоро, „Бултрако“ АД пусна специално оборудвано издание на CR-V – Anniversary Edition. То включва иновативната система на Honda ADAS (Advanced Driving Assist Systems) с всички необходими асистенти, улесняващи значително живота на градския шофьор – активна система за спиране в градски условия (CTBA), система за предупреждение при опасност от насрещен удар (FCW) и др. Част от оборудването е и Honda Connect – информационна система, която предлага постоянна връзка по време на път, с DAB/FM/AM и интернет радио, възможност за търсене в интернет, активна камера за обратно виждане при паркиране, съвместима с Android 4.0.4.

Към специалното оборудване на Anniversary Edition трябва да добавим аеродинамични предна и задна брони, заден спойлер и дизайнерски 18″ джанти от алуминиева сплав.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *