Екипът на играта The Division пусна първите детайли на безплатната актуализация Conflict – втората от два безплатни ъпдейта за The Division – която ще бъде пусната на 24 май за Xbox One, PS4 и PC.

Едно от най-големите допълнения е Clear Sky, нов Incursion в Columbus Circle. Изправяйки Division агентите срещу Rikers, Clear Sky Ви предизвиква да си върнете обратно, контролираното от LMB противоракетно пространство, да възстановите безопасното минаване през небето над Манхатън и да си върнете supply drops, откраднати от Rikers.

Друга нова добавка в Conflict са целите с висока стойност (high-value targets – HVT). HVT офицер във Вашата оперативна база ще Ви осигурява списък с тези цели, както и с описание на тяхното ниво и нужното ниво на екипировка, което Ви трябва, за да постигнете тези цели. Ще имате ограничено време и само един шанс да го направите.

Разбира се, както при Incursions ъпдейта преди това, Conflict ще предложи нова екипировка, която играчите може да използват, за да отговори на стила им на игра.

За повече информация относно актуализацията Conflict може да проверите Q&A с директора на играта Петер Манерфелт и да следите Twitch канала на The Division на 19-и май от 10 ч. сутринта PDT.

Повече новини за The Division може да прочетете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *