Когато се купува товарен автомобил, важен фактор при избора на машина е общата цена на притежание (Total Cost of Ownership). В тези сметки задължително влизат стойността, качеството и бързината на сервизните услуги.

Настоящите и бъдещи клиенти на марката DAF вече имат на разположение нов модерен търговско-сервизен комплекс за камиони на бул. „Ботевградско шосе“ № 420 в София. Центърът е и официален сервизен партньор на автобусите Youtong. Състои се от търговска част, сервиз за камиони, автобуси и ремаркета, склад за резервни части и аксесоари. Разположен е върху терен от 12 700 кв.м., с удобна инфраструктура за улеснение на клиенти и партньори, а застроената площ е 3 175 кв.м.

Процесът по поддръжка и сервизиране на тежките машини обхваща всички дейности и услуги, които са нужни за един камион, автобус или полуремарке, събрани на едно място. Собствениците на тежкотоварни автомобили и автобуси тук получават пълна гаранция за качеството на извършваните ремонти и техническо обслужване. В новия център се използват оригинални авточасти и аксесоари, специализирано сервизно оборудване, а по тежкотоварните машини работят високо квалифицирани механици. Турботракс гарантира сертификация и носи директната отговорност на производителя за предлаганите под неговата марка продукти и услуги.

В новия център могат да се обслужват 12 автомобила едновременно, а вграденият петколонен подемник повдига до 75 тона и дава възможност за извършването на експресни ремонти. Височината на повдигане и натоварването се следи с дистанционно управление. Базата разполага още с бояджийски цех с отделни зони за подготовка и за боядисване, с автоматична четкова автомивка, както и със специално маслено стопанство за управление на смазочните материали в сервиза.

За лесна ориентация на посетителите, рецепциите за продажба на резервни части и сервиз са разположени пред централния вход на сградата, в непосредствена близост както до склада за резервни части, така и до зоната за прием на автомобили в сервиза.

Това позволява по-добра комуникация и комплексно обслужване на клиентите. Складовата база е на 3 етажа и дава възможност за предлагане на широк асортимент резервни части и аксесоари.

„Амбицията ни е да превърнем новия ни център в динамична среда, в която клиентите ни да получават най-доброто на едно място. Постарали сме се да разширим обхвата и да подобрим качеството на нашите услуги. Новият ни модерен склад за резервни части ще осигури на нашите клиенти достъп до всичко необходимо за техния автомобил, буквално за минути”, каза Георги Загоров, управител на Турботракс България. „ Това би било съществено конкурентно предимство и още един повод потребителите да предпочетат продуктите на DAF“, категоричен бе Георги Загоров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *