По време на PAX West Dell представи новата серия ноутбук-ове Alienware, включително и най-тънкият създаван досега VR-пригоден ноутбук.

Новите лаптопи са с операционна система Windows 10 и с графични процесори от семейството на NVIDIA GeForce GTX 10 сериите.

Dell Alienware 17

Alienware 17 е идеалният лаптоп за геймъри, при който се набляга на големината на екрана и представянето при игра. Флагманският ноутбук идва с мощни Intel Core i7 процесори и памет DDR4 със скорост 2667 Mhz.

aw17_tobil_lnb_00120lb55_gy

Лаптопът е по-тънък от преди, и с по-добра вентилация на системата. При изработката му са използвани и нови материали, включително покритие против оставяне на мазни петна. Alienware 17 поддържа Windows Hello, което позволява да се логнете в устройството със сканиране на лицето, вместо писане на пароли.

aw15nt_lnb_90000t90_gy

Сред останалите характеристики на лаптопа са:

  • Опционална технология за следене на движението на очите IR Tobii.
  • Intel Core i7 процесори
  • DDR4 памет със скорост до 2667 Mhz
  • Нов дизайн на говорителите, който включва вътрешни „умни” усилватели. Те следят аудио вълните, за да използват целия топлинен марж на говорителя за по-силен звук.

Новият Alienware 17 ще бъде наличен през следващите седмици и ще може да се купи от Alienware.com или Dell.com в САЩ и избрани държави по света.

Dell Alienware 15

Изключителното гейминг устройство идва в  удобна за пренасяне форма. Лаптопът Alienware 15 е за геймъри, които искат да са по-подвижни. Идва с няколко графични опции от AMD и NVIDIA, включително Готовият за виртуална реалност (VR) NVIDIA GeForce GTX 1060.

Стандартно ноутбукът е с 15.6” FHD, IPS Anti-Glare, 300-nits дисплей. Допълнителните варианти включват FHD 120Hz дисплей с NVIDIA G-Sync, за невероятно гладка и синхронизирана чистота на кадрите, и UHD IGZO за 4k резолюции.

Тъй като е преносим ноутбук, батерията трябва да бъде на ниво. И та е такава – 68 ват-часа литиево-йонна с възможност за опционална 99 ват-часа батерия.

Alienware 15 ще бъде пуснат заедно със версията 17.

Alienware 13

Това е най-малкият ноутбук на марката. Идва с графика NVIDIA GeForce GTX 10 серии и е едно от най-компактните готови за VR устройства.

Alienware 13 ще бъде пуснат през ноември на сайта на Alienware.com или Dell.com в САЩ и избрани държави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *