Тунинг компанията DMC, която досега се занимаваше предимно с преустройството на Lamborghini, реализира втората си реконструкция на всъдеход – DMC G63 AMG Zeus. За версиите на Mercedes G65, G63 и G55 те предлагат широкомащабен карбонов бодикит, който е невиждан досега: G-класата е с „лоши очи“. Така дизайнерите на DMC с няколко наклонени ръбове придават на предницата по-агресивен външен вид.

При това цялата предна част, включително бронята, е изградена от карбон. От DMC са се осмелили да направят от карбон дори капака на двигателя, целия покрив и резервната гума.

gallery-1453283871_big

Наред с по-широките калници, предна и задна броня, тази G-класа е най-голямата досега. DMC успокоява клиентите: всичко е преминало TÜV.

Преустройството на джипа е свързано и с допълнителни подобрения. Тунинг компанията е конструирала 24-цоловите джанти от кован алуминий. Ако клиентът вече има подходящи колела, комплект четири сантиметрови дистанционери поддържат колелата в същата диря. DMC предлага като алтернатива, при поискване и ултра вдлъбнати 285 джанти.

Zeus слиза от поточната линия с гуми съответно 24 x 10. Достатъчно големи, за да скрият едно малко дете, шегуват се от компанията.

DMC G63 Zeus не е тих автомобил. Тунингованият двигател с 880 к.с. издишва през новоконструирана изпускателна система. Нощем фаровете на двете светодиодни двойки, осветяват пътя на този агресивен състезател, а простосмъртните се отместват встрани, за да не загрозяват пейзажа.  Автомобилът разполага с достатъчно силно осветление, с което може да отиде дори на нощно сафари, заявяват от DMC.

Интериорът също позволява да бъде променян и  персонализиран, например с италианска кожа или алкантара.

DMC G63 Zeus, който беше представен в началото на януари за първи път в Хонконг е лимитиран до десет броя.

gallery-1453283853_big

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *