Чужбина ли е единствената алтернатива за добри доходи и по-щастлив живот? Не, разбира се. До преди няколко години разликата в заплащането беше значителна. В момента заплатите на шофьорите в немска, испанска и българска фирма обаче са почти еднакви. Съответно в родните фирми разходите са много по-ниски.

Плюсовете, които много от служителите на фирма  оценяват са:

 • на първо място, коректното и човешко отношение, което мнозина от тях не са срещали при западноевропейските работодатели;
 • възможност за работа в Европа без нуждата от квартира, която в повечето случаи е минимум 300-400 € – един значителен разход, който обикновено е за собствена сметка и трябва да се задели от заработената заплата;
 • транспорт от и до мястото на качване на камиона, осигурен от фирмата и без ограничение на багажа.

Още едно от големите предимства на Прима 91 е и възможността на всеки 2-3 месеца да отделите време на близките, семейството и приятелите си в България. За сравнение в повечето западни фирми отпуската е не повече от 20 дни годишно.

Служителите на фирма Прима 91 получават най-доброто. Работа на съвременни автомобили, работа в приятелски колектив с диспоненти и механици от родната им държава. Фирмата разполага с база в Германия и най-важното – възможност за високи доходи без нуждата да се жертва връзката с близките хора.

Истината е, че всички Българи сме родолюбиви. Понякога обаче забравяме, че, за да се развива държавата, където живеят нашите близки, за да са добре всички те – нашите родители и деца, ние сме тези, които трябва да се потрудим и да дадем нещо от себе си.    

Работейки в българска фирма, плащайки данъците си в България ние даваме реален шанс на държавата ни да се развива и да стане едно по-добро място за живеене.

Платена публикация.

3 коментара за “Чужбина ли е единствената алтернатива за добри доходи и по-щастлив живот?

 • 25 септември 2018 в 13:58
  Permalink

  Моля авторите на текста да споделят върху колко пари плащат осигуровки за техните шофьори и нека кажат парите от данъци в пътя Монтана Видин и по-точно около Димово ли държавата налива….че така комфортно се пътува из нашата родина та даже и сърбите ни завиждат дето не са в ЕU с вече построена магистрала до Калотина….
  Много се КРАДЕЕЕЕ при нас в бг.

  Отговор
 • 26 септември 2018 в 07:52
  Permalink

  тези ЛУДИ ли са ???????Колко пари давате бре ??????И колко км.върти един шофьор при Вас за 1800е.??????Колко дни рендосва варела и как се чувства Вас май не Ви интересува.Важна Вие ПЕЧАЛБАТА.

  Отговор
  • 24 април 2019 в 23:48
   Permalink

   Леле мале колко време ви отне да измислите такава простотия аз пък съвсем честно бих казал “бягайте в западни фирми колеги“ . Може и там да не е розово но е в пъти по-добре .Махнах от бг началници и повече никога няма да работя за тях

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *