Солидна актуализация ще има от 26 ноември в играта Endwar. Актуализацията включва две нови глави, ново ниво и страхотни оферти. С много часове геймплей и нови бойни полета, вашите Генерали и Командири ще станат по-силни от всякога, но също така ще се изправят пред по-силни противници. Мислите ли, че сте готови за следващо предизвикателство? Ето какво ви очаква на бойното поле:

Нови глави

14 вълнуващи нови карти са добавени към основната кампания за всички три воюващи фракции. Всяка карта може да бъде играна в Нормален режим или режим Ветеран. Новите карти в глави 7 и 8 включват много важна плячка, за която трябва да се приготвите за сериозна битка.

endwar 2

Повече нива

Играчите ще могат да вдигнат нивото на своите Генерали и Командири до 50-о ниво. Това включва повишаване на техните умения до това ниво. В резултат враговете и другите играчи ще бъдат много по-силни от преди и ще трябва да бъдете много по-внимателни при разпределяне на ресурсите.  

endwar 3

Ново оборудване и планове

Тази актуализация ще отключи ново оборудване и планове на  нива от 43 до 50, позволявайки на играчите да подсилят още повече звената си. Актуализациите могат да се купят от магазините за доставки или да се печелят като награди от картите на Кампанията.

endwar 4

Включете се в многобройни сингъл плейър мисии или приложете способностите си срещу друг играч, за последните останки от Земята. Вие сте последният Лидер в Трета световна война. Изградете отново своята Държава. Обединете фракцията си. Борете се за това, което е останало, или паднете в боя, опитвайки се.


ENDWAR онлайн на Том Кланси

Разработчик – Ubisoft Шанхай

End War Online е тактическа и стратегическа масова мултиплейър онлайн игра (Tactical & Strategic MMO). Водеща фракция се бори за контрол над малкото останали ресурси в света.  End War Online може да се играе директно в интернет браузъра.

 

Един коментар за “ENDWAR онлайн бета 0.8.0 идва със солидна нова актуализация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *