Новогодишно EndWar Online Open Beta идва с нови актуализации. Версия 1.1.0 има нова глава, нови нива, нов Боен Командир и още много.

endwar 1

Глава 9

Вашата фракция ще се прослави още повече след като премине през 21 нови мисии (по 7 за всяка фракция). Може да избирате, както нормална, така и трудност за ветерани. Силата на врага се е увеличила, така че се уверете, че Вашите Командири не са новобранци без тренировка.

endwar 2

Ниво 60

С добавянето на ниво 60 Вие ще можете да доминирате на бойното поле с повече сила, от когато и да било. Също така, Командирите от Wargame Mode вече не са само мечта – може да създадете свои. 

endwar 3

Добавянето на ново ниво означава и повече награди, плячка и нови мисии, които да изпълнявате.

endwar 4

Нов Боен Командир (Gunship Commander)

Сред новите допълнения в играта е и нов командир – Zhou, майсторка на отвличане на вниманието и фалшивите цели. Със себе си тя носи много нови неща за бойното поле: способност да насочи вражеския огън далеч от вас. Към момента може да бъде наета с купуване на 12 000 Gold (злато).

endwar 5

Капацитет за съхранение на енергия

Много полезна нова функция е добавена: възможността да се увеличи количеството Енергия, което освободените територии могат да съхраняват и така да се намали честотата на събиране. По този начин играта става по-удобна за всички Генерали. Предимство за VIP играчите е, че ще могат да генерират енергия малко по-бързо.

endwar 6

Актуализация на съдържанието на Специални операции

По пет нови мисии са добавени в секция Специални операции на нива 45 и 50.  Това означава 10 нови мисии и още часове завладяваща игра.

endwar 7

Още много подобрения и поправки на бъгове са направени, за да може Генералите да бъдат изправени пред конкурентни и интересни врагове. Също така новите оптимизации дават възможност за по-добро игрово преживяване независимо от платформата, на която се играе. Така Open Beta става все по-добра и по-добра!

Бойното поле Ви очаква!

Още за EndWar Online: ENDWAR онлайн бета 0.8.0 идва със солидна нова актуализация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *