Ford планира да възроди всъдехода Bronco. Междувременно новият модел ще има много малко общо с едноименната концепция, която беше представена през 2004 година. Най-вероятно автомобилът ще бъде построен на базата на новото поколение на Ford Ranger. Според Detroit Free Press кросоувърът ще бъде произвеждан в завода в Мичиган. Споразумението беше подписано между Ford и американския профсъюз United Auto Workers (UAW). Не се очаква продажбите на новия модел да започнат преди 2020 г.

В същото предприятие в Мичиган компанията планира да започне сглобяване на пикапа Ranger. Продажбите ще започнат през 2018 г. Новият дизайн на пикапа за първи път бе показан през пролетта на 2015. Той е оборудван с осъвременени брони, нови фарове за мъгла и хромирана радиаторна решетка. Освен това е получил адаптивен круиз контрол, информационна -развлекателна система 2 SYNC с 8-инчов сензорен екран и модерни системи за сигурност. В същото време пикапът е оборудван с обновено модернизирано окачване и електронно усилване на волана.

gallery-1447230839_big

По-рано беше съобщено, че Ford обмисля лансиране на Kuga ST и Vignale. Както заяви вицепрезидентът на Ford Европа по продажбите, маркетинга и обслужването – Ролант де Ваард, появата на такива версии на кросоувъра,е съвсем реална, тъй като търсенето на SUV автомобили  продължава да расте, и други автомобилни производители вече заемат място в тази пазарна ниша, като представят различни възможности за своите популярни модели. Ролант де Ваард заяви, че производството на луксозната версия Kuga Vignale има специално значение, тъй като в момента 70% от клиентите избират най-скъпите конфигурации: Titanium и Titanium X. Със създававането на още по-елегантен Vignale Ford може да отговори на нуждите на тези клиенти, които са готови да плащат повече за най-престижната версия на Kuga. В момента в моделната гама на компанията има само един автомобил Vignale и това е Mondeo. В скоро време към него ще се присъедини S-Max и няколко други модела.

Източник: www.automotorundsport.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *