На Международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017, което се провежда от 1-ви до 3-ти юни на летище Лесново, Ford ще покаже своята лекотоварна гама. По време на изложението, и специално за посетителите, Мото-Пфое са подготвили ексклузивни условия за покупка и лизинг.

Най-продаваните лекотоварни автомобили през 2015 и 2016 година в Европа са именно с марката Ford. Моделите Courier, Connect, Custom и Transit увеличават пазарния си дял в страните на Стария континент. Една от причините за пазарния им успех е са и изцяло новите дизелови двигатели Ford EcoBlue, представени през 2016 г. Те намаляват разхода на гориво до 13% в сравнение с досегашния 2.2-литров TDCi двигател.

Ford Courier

Най-новият и компактен автомобил в гамата е същевременно и най-достъпният от семейството на Transit (снимката горе). Той се отличава с ниски експлоатационни разходи, оптимално товарно пространство и разход на гориво от 4.0 л/100 км. Системата Ford Easy Fuel спестява скъпоструващи ремонти, като предотвратява зареждането с погрешен тип гориво. За ограничен период от време компактният Courier е на специална цена от 19 055 лв. без ДДС.

Ford Custom

Transit Custom се отличава с голямо и практично товарно отделение. Моделът се предлага в две дължини и две височини, а максималната дължина на товара е съответно 3 и 3,5 м. За намалените разходи за поддръжка на Custom допринасят увеличените сервизни интервали – на 50 000 км или 2 години. Благодарение на функционалността, товароносимостта, модерните технологии в помощ на водача и за комфорта на пътуващите, Custom бе избран за Международен ван на 2013 година още с представянето си на пазара. Притежава максималните 5 звезди на тестовете за безопасност на Euro NCAP.

Ford Transit

Легендарнa издръжливост и надеждност, 4х4 задвижване, над 450 модификации, гъвкав обем и товароносимост – това е еталонът Ford Transit. Този модел има в актива си повече от 50 години история и над 8 милиона продадени автомобила. За да отговори на най-високите клиентски изисквания, флагманът е кален в изтощителни пътни тестове и изпитания за върхова издръжливост във всякакви условия – от +40 до -40 градуса. Transit е и с водещи разходи за поддръжка: удължени интервали на сервизно обслужване и намалено време за регулярно обслужване, и има висока остатъчна стойност. Предлага се с новото поколение икономични EcoBlue двигатели.

Новият Ford Ranger

Пригоденият за всякакви условия пикап е най-продаваният за 2016 г. в Европа. Притежава най-добрата дълбочина на газене в класа от 800 мм, най-високо ниво на безопасност (максималните 5 звезди от Euro NCAP), модерни технологии в помощ на водача, избираемо 4х4 с режим на превключване в движение. С 1.3 тона товарен капацитет, 1.8 куб.м товарен обем и 3.35 т максимално тегло на прикачения товар, новият Ranger надеждно превозва всякакви товари.

Всички новини за предстоящото TRUCK EXPO 2017 следете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *