В сряда писахме за предстоящият 10-месечен геймърски турнир, който се организира от Microsoft и започва от есента. Преди него обаче, от 17 до 21 август Ubisoft организира в Кьолн друго мащабно гейм събитие – Gamescom.

500 000 играчи се очакват на тазгодишното шоу. Присъстващите ще имат възможност да пробват игрите For Honor, Steep, Star Trek: Bridge Crew и Eagle Flight, както и ексклузивни демо-та на South Park: The Fractured But Whole, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands и Watch Dogs 2.

В допълнение Зала 6.1, място B020 на Ubisoft ще даде възможност за много забавления – включително шоута на някои от най големите игри на компанията, ексклузивни презентации, показване за пръв път на кадри зад кулисите на филма Assassin’s Creed и още много.

Участниците ще могат да се срещнат и с членове на разработващите екипи по време на мастърклас сесии.

Ако сте запалени геймъри и фенове на някоя от игрите, Кьолн не е далеч. Gamescom може да следите в сайта на Ubisoft и на живо, използвайки хаштага #UbiGamescom във всички социални мрежи. За допълнителна информация за шоуто добавете профила на компанията в Snapchat – UbisoftSnaps.

Снимка: UbiBlog

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *