Очилата за виртуална реалност Gear VR на Samsung са създадени за „потапяне“ в игровото преживяване. Долните игри демонстрират възможностите на Gear VR да пренесе играта на ново ниво.

Minecraft: Gear VR Edition

Minecraft: Gear VR Edition позволява на играчите да се впуснат в играта в соло приключения, докато са напълно потопени в пикселизираните светове.

Геймърите управляват ъгловати пейзажи от перспективата на първо или трето лице като използват Xbox контролер и Gear VR. Възможността за широкоъгълна гледка на очилата за виртуална реалност, прави изграждането на лично кралство още по привлекателно, но също така подхранва усещането, че играчът е във виртуалното пространство, което прави по-лесно за играчите да откриват нови терени.

Herobound Gladiators

Herobound Gladiators онлайн мултиплейър RPG, оптимизирана за Gear VR в която екипи от играчи преминават през предизвикателни арени, биейки се с орди от духове и таласъми.

Побеждаване вълни от врагове и постигане на победа изисква оптимизиране на арсенала от оръжия и способности на героите и внимателно координиране на атаките със съотборниците. Заедно с Xbox контролер и Gear VR прави управлението на всяка битка по забавно, осигурявайки 160-градусова стратегическа гледка. Тя позволява на играчите удобно да сканират бойното поле и да изграждат пътя към победата.

SLIVER.tv

SLIVER.tv е приложение на eSports, което позволява феновете на професионалните игра да се потопят в любимите си игри, дори когато самите те не играят. Със SLIVER.tv потребителите могат да се насладят на 360-градусово виртуално преживяване, докато гледат най-големите шампиони в eSports.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *