Насърчаване на раждаемостта чрез държавна подкрепа предлагат бившите управляващи от ГЕРБ. По време на форум във Велико Търново, за образование и икономически растеж, лидерът на партията, Бойко Борисов, говори за въвеждане на тридетен модел като на бабите ще се плаща да гледат внуците си.

Борисов коментира, че с прилагането на тридетния модел държавата ще подкрепя първото, второто и третото дете. „По минимална работна заплата, по европейски фондове, можем да плащаме на всяка баба и дядо, които си гледат внучето,“ уточни той.

Лидерът на ГЕРБ посочи също, че парите, които партията е обещала за двойно увеличение на заплатите на учителите, ще бъдат осигурени от пресичането на контрабандата.

По думите му в момента миграционният натиск по границите ни е нулев.

Бившият премиер припомни, че по време на управлението си ГЕРБ е разплатила 6 милиарда и 200 милиона разходи, наследени от предишните управления, а в края на януари държавата е оставена с близо 1 милиард лева излишък.

Оставихме България стабилна, каза още Борисов.

Снимка: ПП ГЕРБ

2 коментара за “ГЕРБ предложи мерки за стимулиране на раждаемостта

 • 12 февруари 2017 в 14:22
  Permalink

  Приятели,

  Наглостта на ГЕРБ минава всякакви граници…
  – Заканват ни се зверски, смятайки ни за съвсем подивели от глад…, директно подигравайки ни се, че… “толкова ще влошат положението ни, та днешните ни проблеми да ни сатнат мечти”…:
  “Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията…!”
  – ЛЪЖАТ, че ще дават заплати на бабите и дядовците, да си гледали внучетата… ИЗРОДИ…! Та те от януаре тази година взеха заплатите на майките на, децата инвалиди…!!

  Ще наричам Дебили и Идиоти всички поддръжници на Тази антибългарска политика… Ето “Стабилността” и “видимите резултати”, от прилагането на “красивия” и “умен” сороски план “Ран-Ът”, досегашното ни членство в ЕС, бандитското управление на Боко и грабежите на ГЕРБ…, за които ТРЯБВАЛО да мечтаем след още едно непълно тяхно управление…:
  – От 9 милиона се стопихме до 5,8 милиона…
  – Три милиона българи бяха лишени от поминък и… сега работят като индустриални роби и простиутки на запад…
  – Българските пенсионери гинат в глад и мизерия със 160 лв. пенсия.
  – Над два милиона българи живеят с доходи под прага на бедността от 314 лв.
  – Над 28 милиарда заеми и лихви…
  – Упорито, по дебилски, унищожават базата за развитие на Обществото ни, българската ядрена и газова Енергетика.
  – Заради евро-американски интереси ни лишиха от всички перспективни постове в ООН, ЕС.
  – Напълниха България с мигранти. След взет рушвет от 160 милиона от Танте Меркел, тя ще ни връща “най-лошите” терористи и дебилите…, а в селата и градовете си ще строим Шест почивни станции за талибани и джихадисти…
  – Битовата престъпност е извън контрола на държавата.
  – Допуснаха Сорос и мекерета му, чрез Купени медии и Образователната ни система, да ликвидират българския дух в много млади българи и да ги превърнат в “биологична маса”…, а ЕС ще ни спира напълно фондовете за това…
  – Практически нямаме армия, полиция…, а Българския бизнес е рекетиран и от държавата и едва крее.
  – Благодарение на проведените „успешни“ евро-атлантически икономически, здравни и социални “реформи” сега сме в демографска катастрофа…!!!

  Обаче… ПАК НИ ЛЪЖАТ…, ЛЪЖАТ…, ЧЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ И САМО ИДИОТ МОЖЕ ДА ВЯРВА НА ТАКИВА СЪВЪРШЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, а само ДЕБИЛИ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ…!!!
  (…дори ние българите няма да “настъпим повече от два пъти герберската мотика”…)
  .

  Отговор
 • 13 февруари 2017 в 04:43
  Permalink

  Троле,вземи парите и бягай.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *