Снимка: Brucker

Борбата за шофьори на камиони в Европа става все по-конкурентна. Увеличаващото се търсене и недостатъчното предлагане се отразяват негативно на транспортните компании във финансово отношение.
Снимка: Brucker

Превозвачи и различни транспортни организации са принудени да търсят бързи и ефективни решения, за да привлекат и задържат служители. Една от тези компании е немската Brucker. Транспортната фирма предлага 14 апартамента за настаняване на шофьори от България, Румъния, Хърватска и Унгария.

Жилищата се намират на във „Wohnpark West” в град Аален, (Баден-Взртемберг), на 5 минути пеша от главния офис на компанията, пише във Facebook страницата на Brucker.

Снимка: Brucker

На разположение са студия и един апартамент с 5 спални. Всички жилища са оборудвани, а самото местоположение е много приятно, тъй като наоколо има много зеленина. На разположение на шофьорите са също барбекюта, градинско оборудване, детска площадка и дори батут. Те ще могат да се възползват и от услуги като пране и почистване срещу заплащане на определена такса.

Собственикът на компанията се надява, че благодарение на това решение шофьорите, които се задържат, привлечени от работните условия и условията за живот, ще доведат дори семействата си в Германия.   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *