Благодарение на данните от GPS на камиона и отговорността на превозвача, български тираджия, намиращ се на 1500 км от дома, все още е жив.

59-годишният шофьор, работещ за превозвач, базиран в София, е спрял миналата седмица с камиона си на паркинг на италианската магистрала А-55, близо до Торино. Когато почивката му продължила значително по-дълго отколкото трябвало, неговият шеф се опитал да се свърже с него по телефона, за да провери дали е шофьорът е добре.

След неуспешни опити, собственикът на транспортната фирма проверил местоположението на шофьора си от данните по GPS-а. Намерил контактите на кафене, намиращо се в мотела, близо до мястото, където бил паркирал служителят му.

Работници от кафето веднага отишли да проверят какво става и открили шофьорът да лежи на пода в кабината си. За да го изкарат от превозното средство, разбили прозореца на вратата. Оказало се, че човекът е получил инфаркт. Реакцията на хората била бърза. Те викнали бърза помощ и шофьорът бил закаран бързо в болница. Състоянието му е тежко, но човекът е жив.

Ако имате информация за състоянието на шофьора и в коя фирма работи, свържете се с нас на имейл: info@bepnews.com или през нашата facebook страница.

Снимка: SaluteLab

Източник: trans.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *