Тодор Стойков, търговски директор на Българска Автомобилна индустрия, дистрибутор на марките Great Wall и Haval, представи най-новите модели на марките по време на Автосалон София 2017. Българска Автомобилна индустрия достави за столицата 110 модерни автобуса Yutong. В Китай предстои да бъдат въведени нови, значително по-строги норми за вредните емисии, което ще улесни хомологацията на китайските автомобили в Европа.

На тазгодишното автомобилно изложение бе представен премиерният за България модел – HAVAL H2, чийто продажби ще стартират от началото на 2018 година. Моделът се отличава с модерен дизайн, възможности за индивидуализиране и интегрирани съвременни технологии. Предлага се както с ръчна, така и с автоматична трансмисия, а клиентите могат да избират между две нива на оборудване – Comfort и Premium.

Другата премиера на Great Wall, която обаче посетителите на софийския автосалон не успяха да видят, е Great Wall Steed 6. Моделът е с по-голямо междуосие, има по-голямо пространство в интериора и се отличава с агресивен дизайн.

Освен HAVAL H2, на щанда на марката бе представен за първи път в Европа изцяло новия HAVAL H6 – моделът, който дебютира през април 2017 г. на автомобилното изложение в Шанхай и чийто предшественик в момента се предлага в България под марката Great Wall. HAVAL H6 е оборудван с 2-литров двигател, предлага се с голям брой асистенти и екстри, както и с 3 режима на движение.

Всички актуални новини за Автомобилен салон София 2017 следете тук или на нашата Facebook страница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *