Тази година официалният представител на Honda за България, „Бултрако“ АД,  отбелязва четвърт век история. Точно преди 25 години на столичния бул. „Раковски“ врати отваря първият шоурум на японската марка у нас. Днес компанията е част от „Астреко Холдинг“, включващ и дилъството на Iveco – Astreco Trucks, оторизиран Bosch сервиз, център за Годишни технически прегледи и др.

През годините „Бултрако“ се придържа към един много важен за марката Honda принцип – „Първо човека, после машината“.

ТРИДНЕВНО HONDA MOTORSHOW

За да достави радост на своите настоящи и потенциални клиенти, компанията организира тридневно изложение под наслов „25 години Бултрако, 25 години Honda в България“. Honda Motor Show отваря врати на 12 май в зала 5 на столичния Интер Експо Център, на бул. „Цариградско шосе“ 147. Входът е свободен, работното време в първите два дни ще е от 10,00 ч. до 20,00 ч, а в неделя изложението приключва в 16,00 ч.

2017 Honda Civic Sedan

Дванадесет автомобила и около двадесет мотоциклета, както и аксесоари за тях и оригинални сувенири Honda ще могат да видят посетителите на шоуто.

Специално за изложението наши гости от Honda Europe са Елън Ардийл, мениджър доставка резервни части и Енрике Нето, технически координатор дилърска мрежа на Honda в Европа.

Четири премиери са акцентите на изложението. За първи път в България са представени десетото поколение на Honda Civic във версии хечбек и седан, подготвеното специално за годишнината ексклузивно издание на CR-V – Anniversary Edition, както и мотоциклетът от серия „адвенчър“ – X-ADV750.

2017 Honda Civic Sedan

Посетителите ще могат да участват в томбола с големи награди, възможност за тестови шофирания и детски кът, където малките ще получат първия си урок по безопасност на движение.

ЧЕТИРИТЕ ПРЕМИЕРИ

По повод годишнината „Бултрако“ за първи път ще предложи 6-годишна гаранция за новия Honda Civic, придружена от възможността за 6-годишен лизинг. Десетата генерация на Civic е огромна крачка в историята на Honda, за първи път моделът претърпява такива мащабни промени. Спортното му излъчване е по-силно от всякога, а новите турбобензинови двигатели радват с оптималното съчетание от икономия и мощ. Системата за безопасност HONDA SENSING е налична още от базовото ниво на оборудване наред с всички асистенти, които включва, и се надяваме с този модел значително да допринесем за по-ниската смъртност по пътищата.

CR-V Anniversary Edition в дизелов и бензинов вариант е брандиран в празничното лого на компанията и е с изключително богато обзавеждане. Основното оборудване включва освен познатите вече асистенти за сигурност и системата ADAS на Honda (Advanced Driving Assist Systems, включващи Forward Collision Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition System, Blind Spot Information, Cross Traffic Monitor и High Beam Support System), инфотейнмънт системата Honda Connect с навигация Garmin, предна и задна аероброни, заден спойлер, дизайнерски степенки и др. екстри.

17YM X-ADV

X-ADV750 е мотоциклет от напълно нов сегмент. Той съчетава комфорта и удобството на градския скутер с динамиката и адреналина на спортния Adventure.

„В средата на месеца в България пристигат и още нови мотоциклети – компактния Naked MSX125, както и Adventure VFR1200XA. В разгара на сезона ще зарадваме феновете на класическите мотоциклети с дългоочаквания Custom: CMX 500 Rebel – наследник на легендарния VT750 Shadow. За първи път през 2017-а предлагаме бюджетния NSC110 Vision, който въпреки високото качество е на цената на 50-кубиковите мотопеди“, сподели Лъчезар Буюклийски, бранд мениджър мотоциклети в „Бултрако“ АД.

Фокус – Намаляване на смъртността по пътищата

Honda се фокусира сериозно върху целта да се намалят жертвите от катастрофи. За целта и българските представители на компанията са насочили вниманието си към различни образователни програми в училища и детски градини, все по-безопасните автомобили и своевременната им поддръжка. В това число влизат:

  • Обучение на подрастващите чрез детския кът с фокус върху правилата за движение, който е изграден на изложението Honda Motor Show;
  • Очила, които симулират зрението на нетрезвен човек, посетителите на изложението могат да ги изпробват лично;
  • Кампании, свързани с мотоциклетиститe – стикери за безопасност, възможност за безплатно подобряване на уменията на водачите с помощта на мототренажори, които също са част от изложението;
  • Способната да предотврати катастрофи в сериозни ситуации система за безопасност Honda Sensing, която е част от стандартното оборудване на новия Civic за всички нива на обзавеждане, налична и за останалите модели от гамата;
  • Поддръжката на превозното средство в изправност чрез веригата от сервизи;
  • Отлична екипировка за мотоциклетисти, способна да спаси живота им – каски и шлемове, екипи, якета и протектори, комуникационни уредби, системи за сигурност тип

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *