INFINITI ще лансира изцяло новите си услуги INFINITI InTouch с новото спортно купе Q60, което предстои да бъде пуснато в продажба на европейските пазари скоро.

Новите информационно-развлекателни функции са свързани с подобрения на комфорта и безопасността.

Благодарение на по-бърза процесорна мощност, системата за свързаност на INFINITI сега може да управлява над 250 програмируеми настройки за двигателя, окачването и кормилното управление (достъпни чрез Селектора за режим на шофиране), позиция на седалката, аудиосистема и навигация, както и отопление и вентилация. Предпочитаните настройки за трима водачи могат да се запаметят в интелигентния ключ на INFINITI.

Собствениците на Q60 ще имат дистанционен достъп до определени функции на автомобила чрез приложението InTouch Services, което си взаимодейства директно с автомобила. Водачите могат лесно да го активират и да го използват през Q60, смартфон или персонален компютър.

Сред функциите, които предлага приложението са:

–              Call INFINITI Assistance: Повикване от автомобила на пътна помощ в случай на повреда само с едно натискане на бутон.

–              Maintenance alert notification: Напомнящо съобщение за предстояща планирана поддръжка.

–              My Car Finder: Позволява проверка на последното налично местонахождение на автомобила на потребителя от смартфона или компютъра му.

–              Remote horn and remote lights: Позволява на водача да включи клаксона или светлините дистанционно с помощта на приложението INFINITI InTouch Services, за да локализира автомобила при необходимост.

–              Vehicle Health Report: Предлага месечен преглед на статуса на автомобила по отношение на ABS, въздушни възглавници, спирачки, двигател, налягане на маслото и налягане в гумите.

–              Malfunction notification: Изпраща съобщение чрез приложението, когато в автомобила е задействан предупредителен светлинен индикатор.

–              INFINITI InTouch Tracking: След потенциална кражба, за инцидента се съобщава чрез автоматично предупреждение или директно от клиента до доставчика на услуги, който след това си взаимодейства с полицията и проследява местонахождението на автомобила.

Доставките на новото спортно купе Q60 до клиентите ще започнат на определени пазари през октомври 2016 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *