На започналото днес изложение за товарни автомобили Truck Expo 2017 Лесново, София Франс Ауто представя пълната гама продукти ISUZU – пикапи, камиони и автобуси, на двата си щанда – на София Франс Ауто и Исубус.

София Франс Ауто ще продава пикапите ISUZU. Фирма Исубус, част от СФА груп , която до този момент продаваше само автобуси ISUZU, вече предлага и камионите ISUZU.

Двете фирми предлагат пълната гама продукти на ISUZU за България и осигурят гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване и продажба на резервни части на продуктите с марка ISUZU.

ПИКАПИТЕ ISUZU DMAX

ISUZU D-MAX е с най-малкият радиус на завиване в категорията си и с най-високия просвет, оборудван е със система за превключване на 4×4 в движение до 100 км/ч.

В същото време ISUZU D-MAX предлага и всички удобства на модерния автомобил – безключов достъп, бутон старт/стоп, Blutooth, аудио система със съраунд звук и др.

ISUZU D-MAX е пикап от ново поколение, разработен на базата на три основни показателя: безопасност, икономия на гориво и грижа за околната среда. Безопасността приоритет – Hill Assist, спирачен асистент, контрол за спускане, система против блокиране на колелата, електронно разпределение на спирачното усилие, шест въздушни възглавници оборудват автомобила, за да го направят сигурен партньор в ежедневните дейности.

КАМИОНИТЕ ISUZU N SERIES

Серията „N” товарни автомобили на Isuzu обхваща автомобили с товароподемност от 3,5 т. до 7,5 т.

Тези камиони са добре познати на българския пазар. Основните им характеристики са дизеловите двигатели с много добра мощност, постоянен въртящ момент в широк оборотен диапазон, нисък разход на гориво, ниски нива на емисиите и най-вече високата надеждност.
Двигателите за сега са два – с мощност 150 к.с. и с мощност 190 к.с.

Цялата серия използва шаси от здрави греди. То е ниско и дава възможност за лесно надграждане с голям брой специализирани каросерии – самосвали, хладилни фургони, компактори за отпадъци, кранове и др. Конструкцията предлага много дължини и различни междуосеви разстояния.

Предлага се и във вариант с пилотирана скоростна кутия, което прави управлението по-лесно.

Последната кабина на серията е разработена в два варианта – стандартна и широка.

Интересен е и вариантът с двойна кабина, който дава възможност за превозване на 6 пътника, заедно с оборудване, материали и други елементи необходими за мобилно изпълнение на строителни работи или услуги.

Всички модификации от серията са със ниско собствено тегло, което увеличава полезния товар на камионите.

АВТОБУСИТЕ ISUZU

Автобусите до сега бяха най-сериозния представител на ISUZU на българския пазар.
Марката е на първо място по продажби на нови автобуси за 2016 г. – 115 броя.
Те се произвеждат в завода на ISUZU в Истанбул. В гамата се предлагат градски – с три размера, междуградски и луксозни туристически.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *