С над 70 нововъведения в сферата на безопасността и оценка от пет звезди на EuroNCAP, Новият Jeep® Compass вече с първи продажби и в България.

Нов щанд на марката на Автосалон София представя още два от най-свободолюбивите представители на марката: тежката артилерия на бранда – Grand Cherokee SRT® и офроудъра Renegade Trailhawk.

Jeep® Grand Cherokee SRT® обаче определено е нашият фаворит от трите предложения на марката. С двигател 6,4 л HEMI® V8, доставящ 468 конски сили, който осигурява на Jeep® Grand Cherokee SRT® място сред най-бързите автомобили в класа. Масивен, бърз и агресивен – това е автомобил, който си заслужава.

Другият представител от марката Jeep® – Renegade Trailhawk разполага с Jeep® Active Drive Low и Rock Mode в системата за управление на сцеплението Selec-Terrain®. Те се предлагат ексклузивно за моделите Trailhawk и дават спокойствие по неутъпканите пътища в комбинация с 2.0 Multijet дизелов двигател.

За автомобилния салон Jeep® предлага тест-драйв на Новия Compass, Grand Cherokee и Renegade, а желаещите сами ще изградят впечатления като седнат зад волана.

Пожелалите да закупят автомобил от маркатa Jeep® на автоизложението пък могат да разчитат на специални ценови предложения за моделите Renegade и Grand Cherokee.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *