Коледни картички с… прасе-разбойник, предлагат от „Да, България!“ . За да видиш какво ще ти донесе Новата година, трябва да изтриеш посоченото поле, както при талоните на популярните лотарии.

„И в живота е така, уточняват от партията. Доброто никога не идва само, хубавите неща не ни се случват просто така. Трябва да се борим за тях, да ги заслужим. Ако искаме, например, през Новата година да имаме по-високи доходи, по-добро образование и здравеопазване, да дишаме по-чист въздух и да се радваме на работещи институции, трябва да се преборим с „прасетата-разбойници“. Да ги „изтъркаме“ от държавата и живота си. И за разлика от Коледа, когато прасето традиционно привлича общественото внимание и развръзката е мигновена, тук е необходима дълга и упорита работа и то от всички нас.“

Картичките се продават по 1 лев. С набраните средства се финансира дейността на партията, съобразно Закона за политическите партии.

Като изключим политическите намеци, с които идва коледната картичка на „Да, България!“, партията определено е избрала забавен начин да финансира дейността си. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *