В Нижни Новгород, компанията „Самотлор-НН“ започна в малък мащаб сглобяване на комунални микробуси, на основата на комбито LADA Largus. За разлика от базовия модел, комби буса LADA Largus е с увеличени дължина и височина.
Източник: car.ru

Това е постигнато с надстройка от фибростъкло и удължаване на задницата. Общата дължина на модифицирания Largus e 4 840 мм, височината – 1 950 мм или 2 030 мм в зависимост от варианта, който ще се избере.

Модифицираният автомобил е с пет врати. Интериорът за карго или пътници е изработен от специални материали, които позволяват да се намали шума в купето. Стандартно обновената LADA Largus ще е петместна (ако се използва за превоз на пътници), но може по желание да се постави и трети ред седалки. При модификация за превозване на товари, колата ще е оборудвана с повдигателни механизми за укрепване.

Източник: auto.mail.ru

Под предния капак на вана е монтиран 1.6-литров бензинов двигател Renault K4M с мощност 102 конски сили. Връзката с шофьора се осъществява посредством механична скоростна кутия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *