Конкурентоспособността и безопасността стават все по-важни в ежедневието на транспортните компании, мениджърите на транспортни паркове и шофьорите. Вече не може да се разчита единствено на иновациите от производителите на камиони.

Разходите за купуване на нова тежкотоварна машина могат да бъдат намалени значително чрез правителствени програми за субсидиране. MAN ProfiDrive® помага на собствениците на камиони със съвети и информация, свързани с кандидатстването за правителствени средства.

Немският производител на камиони предлага и квалифицирано обучение на високо ниво за шофьори, тъй като те също са ключово звено за намаляване на разходите.

Шофьори, които владеят отлично камионите си и получават интензивни инструкции, свързани с техническите иновации, които те могат да се научат да използват оптимално, допринасят също толкова много за положителни резултати, колкото и тези, които знаят как да избягват рискове на пътя, на базата на предпазлив и безопасен стил на шофиране. И в двата случая резултатите са повишена безопасност, намаляване на разхода на гориво и по-ниски разходи за обслужване. Отсъствията на шофьори от работа по-болест също могат да бъдат намалени чрез подходящи мерки за обучение.

MAN ProfiDrive осигурява подкрепа за транспортния бизнес, но както става ясно от информацията на сайта им, България не е сред над 67-те страни по света, където това се случва. Румъния и Гърция, от друга страна, попадат в списъка.

Повече информация може да намерите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *