180 машини от различни сектори ще бъдат налични за разглеждане и каране по време на организирано от производителя на камиони MAN изложение. Фокусът ще бъде върху новите MAN TG серии, които бяха представени в началото на годината.

MAN Truck & Bus ще демонстрира опита си в индустрията в Мюнхен от 23 до 25 март, с превозни средства, предназначени за строителство, дистрибуция, превози на дълги разстояния и тежкотоварен транспорт.

Изложението Trucknology Days на немския производител на камиони се организира от 2008 година насам. Очаква се то да привлече над 7 000 посетители.

Близо 180 камиона ще са налични за разглеждане и каране през трите дни. Експерти ще присъстват на презентациите, за тест-драйв и при изложбените машини, за да обясняват специфични характеристики на продуктите. Целта е да се улесни ежедневната работа на бизнесите и шофьорите от различните области, в които се използват машините на MAN.

MAN Services, производители и доставчици ще бъдат на линия за дискусии по време на MAN TruckForum както и на тестовата писта.

Новият камион TGE както и системата за мрежова логистика RIO ще бъдат показани за пръв път по време на дните MAN Trucknology. С брутно тегло от 3 до 5.5 тона, TGE разширява продуктовата гама на немската марка към по-лекотоварния пазар.

Снимки: MAN

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *