Ново видео показва някои от техническите аспекти на новия 2017 MINI Countryman Hybrid и как те влияят на удоволствието от шофирането.

Countryman E е първият модел от MINI при който технологията plug-in хибридно задвижване осигурява възможност за мобилност, която е напълно електрическа и следователно без вредни емисии, в допълнение на типичното за бранда представяне на пътя.

Работата по осигуряването на ефективно движение се споделя между 3-цилиндров бензинов двигател и синхронен електромотор. Заедно те създават системна мощност от 221 конски сили.

Това прави Countryman E перфектен избор за градските потребители, които искат да се възползват от предимствата на изцяло електрическата мобилност в ежедневието си от вкъщи до работа, и същевременно да се насладят на пътуване на дълги разстояния през уикендите.

Новият MINI Countryman E обединява концепцията за променливо пространство на най-новия и голям член на моделното поколение с устойчивостта на технологията BMW Group eDrive и електрифицирана система за задвижване на всички колела.

Моделът може да се движи на електричество не само в градския трафик, но и извън – при скорост до 123 км/ч на разстояние до 38 км. Колата предлага и леки офроуд способности, но разбира се не трябва да се увличаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *