На 1 юли започва Националния събор „Honda Brothers 2017“. Събитието, организирано от сдружението с нестопанска цел „Хонда Брадърс”, ще се проведе на писта „Дракон“ в с. Калояново, Пловдив.

Основен партньор е официалният представител на Honda за България -„Бултрако“ АД, който осигурява и наградите за победителите в различните състезателни дисциплини от програмата на събора.

Програмата на събора предвижда две дисциплини за надпревара  – „Тайм атак“ и „Драг“, като автомобилите са разделени в дванадесет класа, а в неделния ден съборът приключва с конкурс за най-красив автомобил. Освен класовете и официалните стартове, ще има доста време за свободни стартове и приятелски закачки на пистата.

„Убедени сме, че Националният събор ще се превърне в годишно събитие, като всяка следващата година включва все повече национални и международни участници и партньори“, споделят от Honda Brothers, чиито членове вече са близо 3000 на брой. Тази година поканени за участие и интерес са заявили фенове на марката от Румъния и Македония.

Допълнителна информация за събитието може да прочетете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *