Японската компания Nissan представи офроудъра Armada.

Автомобилът е  ревизиран Patrol и е фокусиран върху пазара в Северна Америка. Продажбите му ще започнат през лятото на 2016 г. Цените на модела ще бъдат оповестени по-късно.

Новият кросоувър е изграден върху същата платформа като Infiniti QX80. Дизайнът му не се отличава от този на Patrol. Armada е получил голяма радиаторна решетка, вентилирани предни калници и LED оптика. На разположение има аудиосистема Boses с 13 колонки и информационно-развлекателна система с 8-инчов дисплей.

Всъдеходът е оборудван с 5.2-литров бензинов V8 двигател. Задвижващият агрегат развива 390 конски сили и работи в комбинация със седемстепенна автоматична скоростна кутия. Динамичните характеристики на новия модел все още не са известни.

gallery-1455266225_big

От февруари 2015 г. се продава рестилизирана версия на кросоувъра  Nissan Patrol. Автомобилът се предлага с три нива на оборудване. След обновяването Patrol получи редица актуализирани компоненти в интериора и екстериора, както и нови опции.

Обновеният Patrol разполага с нова предна броня и радиаторна решетка с нов дизайн. Друга забележителна промяна във външния вид на обновения Patrol са светлините.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *