OPEL дава още повече възможности на своите клиенти да получат това, което искат с моделите ADAM UNLIMITED и ADAM ROCKS UNLIMITED.

При ADAM UNLIMITED клиентите вече могат да конфигурират своя собствен ADAM и до най-малките детайли – колела, цветове, декоративни елементи, детайли в интериора.

Моделът ADAM UNLIMITED се предлага на българския пазар на цени, започващи от 24 155 лева (препоръчана от производителя цена с включен ДДС, среден разход на гориво и емисии на CO2: 6.7-4.2 л/100 км, 125-99 г/км).

Opel-ADAM-ROCKS-UNLIMITED-298913-2

Всеки, който избере да си купи ADAM UNLIMITED може да избира между цветове с наименования като „Orange Alert” („Код оранжево”), „Brownian Rhapsody” („Рапсодия в кафяво”) или красноречивото „Greyzilla”. Нов цвят за покрива е „Dancing Green” („Танцуващо зелено”). В комбинация с пакета „extreme carbon” за страничните огледала и предната решетка, придружени с алуминиеви колела “Swiss Blade” („Швейцарски остриета”), колата определено ще се отличава.

Opel-ADAM-UNLIMITED-298912-1

Пакетът хромирани елементи за праговете и външните дръжки на вратите наред с тапицериите на седалките от Morrocana се предлагат серийно във всички случаи. Aвтоматичната климатична инсталация също е част от серийното оборудване на моделите и допринася за повишаване на комфорта в купето. Последното поколение инфоразвлекателни системи IntelliLink с възможност за интеграция на функциите на смартфон посредством Apple CarPlay и Android Auto се предлага като допълнителна възможност. Системата дава възможност за бърза и съобразена с натоварването на пътното движение навигация чрез приложенията Apple Maps и Google Maps. Търговците на Opel предлагат и допълнителна възможност за инсталиране на навигация със системата TomTom GO 40, включваща стойка за монтаж FlexDock®.

Накрая, но не и по важност, новият модел ADAM UNLIMITED може да бъде поръчан и с Opel OnStar (засега в 13 западноевропейски страни). Системата за персонална комуникация и мобилни услуги превръща ADAM в мобилна Wi-Fi точка за достъп до интернет със скорост 4G/LTE и възможност за едновременно използване на до седем на брой устройства. Наред с това, системата предлага всеобхватни мерки за защита и удобство, сред които денонощната автоматична сигнализация при катастрофа (Automatic Crash Response), компетентна подкрепа при необходимост от пътна помощ и при откраднат автомобил, както и функцията за дистанционна диагностика на автомобила чрез смартфон приложението myOpel.

Още новини за OPEL

Opel Zafira отново е най-екологичен ван

Високо ниво на безопасност от новата Opel Astra

Opel печели клиентското доверие

Един коментар за “OPEL дава пълна свобода на клиентите си с ADAM UNLIMITED

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *