Новият Opel Insignia бе избран за “Лек автомобил на годината 2018” за България в най-популярния клас – този на леките автомобили. Жури съставено от 33 автомобилни журналисти от Прес Авто Клуб България отличи новата Insignia с общо 119,5 точки срещу 117,5 за Ford Fiesta и 96 точки за BMW 5-та серия.

Наградата “Лек автомобил на годината 2018” бе връчена на Люба Ганчева, PR мениджър на Opel България от комисар Бойко Рановски, началник „Пътна полиция“ по време на специална за целта церемония на 18-ти януари в Ринг Мол.

Комисар Рановски определеи категорията на леките автомобили като най-масова. Той приветства конкурса за неговия принос в популяризирането на новите автомобили, като отбеляза, че увеличаването на техния дял би спомогнал значително за подобряването на пътната обстановка в страната.

Insignia печели по точки благодарение на концепцията си за безопасност, включваща и автоматично аварийно спиране при разпознаване на пешеходци.

Второто поколение на флагмана на Opel получи висока оценка за дизайна си, за просторния и комфортен интериор и най-широката в класа гама от интелигентни технологии.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *