Opel Zafira спечели вота на читателите на списание auto motor und sport за наградата “autonis – Нови модели с най-красив дизайн за 2016 г.”

С 36.3 процента от 18 300-те читатели на auto motor und sport, които дадоха своите гласове онлайн, определиха Zafira за победител, което постави модела на водеща позиция като най-красив ван в класа си.

В допълнение немският производител стана “Звезда с ценова ефективност” и спечели наградата “Кола с комуникативна свързаност”, присъдена от auto motor und sport и компютърното списание CHIP.

Най-съществените нови модели от последните дванайсет месеца бяха кандидати за наградата autonis. Като цяло читателите можеха да избират от 115 леки автомобила в десет различни категории. Правилата са елементарни: Всеки участник има четири гласа – два положителни и два отрицателни. Резултатите се формират на база на тези резултати. Например, ако 20 процента от гласовете за модел A са, че колата е с най-добър дизайн и пет процента решават, че тя е абсолютен провал, тя взима общо 15 процента. Zafira спечели 36.3% позитивни точки, докато най-близкият й конкурент достигна до 17.4%.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *