Специалистът по логистика и трафик софтуер PTV Group представи облачно базираната платформа за определяне на маршрута PTV Route Optimiser. С нея лесно се планират доставки, смята се най-добрия маршрут и се балансира използването на автопарка.

Програмата работи онлайн, затова е лесно достъпна за всеки автомобилен оператор през интернет. Оптимизаторът може да бъде интегриран с всеки бизнес, автопарк и софтуер за транспортно управление.

Независимо дали става въпрос за дневни или седмични планове, смесен транспорт, складиране или директни доставки, PTV Route Optimiser автоматично планира поръчки за оптимизирани маршрути, като взема предвид всички свързани ограничения, вкл. възможности на камиона, работно време на депо, брой превозни средства. Вид товар или специфични часове за доставка на клиента. Благодарение на напълно автоматизирания и стандартизиран процес, маршрутите за цял автопарк могат да бъдат планирани наведнъж, предпазвайки от грешки и намалявайки времето за планиране до минути.

PTV Route Optimiser е пълно решение за планиране, позволяващо управлението не само на маршрути, а на цели автопаркове, шофьори, складове и логистични мрежи. Програмата работи чрез свързване на складовете и транспортните системи с процеса по продажбите. В допълнение, софтуерът прави предложения за повишаване на ефективността, например чрез подобряване разнообразието на превозни средства. Също така, оптимизаторът позволява сезонно планиране и помага за намаляване на вредните емисии и оперативните разходи чрез спестяване на километри и ресурси.

Потребители на PTV Route Optimiser отчитат средно спестяване на 10% от разходите по техните автопаркове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *