PEUGEOT спечели Голямата награда Creativ’Experience за концептуалния автомобил FRACTAL, на церемонията по награждаването на 31-вия Международен автомобилен фестивал.

Всяка година Международният автомобилен фестивал, който се проведе в  Дома на инвалидите в Париж, награждава автомобилите с най-красив дизайн. Наградите се присъждат от жури от експерти и ценители с председател арх. Жан Мишел Вилмот и членове, които са известни личности от автомобилния, медийния и модния свят.

PEUGEOT FRACTAL зарадва журито на Международния автомобилен фестивал и спечели голямата награда Creativ’Experience. Това е втората награда, спечелена от PEUGEOT FRACTAL, който вече беше избран за „Най-добър концептуален автомобил“ на Автомобилния салон във Франкфурт през 2015 г. от читателите на Auto Plus и от слушателите на RTL.

Концептуалният автомобил PEUGEOT FRACTAL представя визията на марката за електрическото градско купе на бъдещето. Той тласка PEUGEOT i-cockpit® още по-напред, като използва звука, за да направи шофирането по-интуитивно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *