Част от магистрала M20 в Кент (Великобритания) ще бъде затворена всяка нощ за един месец, започвайки от 12 февруари.

Участъкът, който ще създаде затруднения за придвижването на превозни средства, е между пътни възли 8 (Мейдстон) и 9 (Ашфорд). За шофьорите, преминаващи през Доувър предстоят много неудобства. Ограниченията са част от подготовката за излизане на Обединеното кралство от ЕС.

Целта на ремонтните дейности е да се осигури път за тежкотоварните превозни средства, пътуващи към континентална Европа, като същевременно се намали влиянието върху хората, които живеят, работят и пътуват в Кент, съобщава британското правителство.

Дейностите през следващия месец са част от операция Brock. Ще бъдат сложени временни стоманени бариери на М20 още този уикенд. Вече има стеснени пътни участъци и въведено ограничение на скоростта. По време на нощното затваряне на пътя, обозначения ще пренасочват пътуващите през магистрала А20.Операция Brock

Началото на операция Brock беше дадено от началото на 2019-а година. Ще се направи реорганизация между пътните възли 8 и 9 на М20, с която ще се раздели движението на камионите, пътуващи към Европа и останалите пътни превозни средства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *