Полските власти определено могат да запълнят криминалната хроника в товарния транспорт с интересни случаи. На камион със сериозни недостатъци в техническо отношение са се натъкнали служители на транспортен инспекторат в полския град Gorzów Wielkopolski. Към това се добавя и фактът, че под капака на спрения македонски камион са открити близо 4 000 пакета цигари.

Според официалното комюнике от Регионалния транспортен инспекторат (WITD) в Gorzów Wielkopolski проверката е станала на 7 август на автомагистрала S3, където служителите на WITD са извършвали съвместна проверка заедно с длъжностни лица от Националната фискална администрация, под името „Профил”.

По време на инспекциите е бил спрян камион, принадлежащ на македонски превозвач, извършващ курс от Косово до Швеция.

Сред фрапиращите технически пропуски, които отчитат инспекторите по камиона са липсата на вътрешна част на спирачния диск на ремаркето и напукани спирачни дискове на предната ос.

Отгоре на всичко под капака на влекача са открити близо 4 000 пакета цигари без бандерол. Все пак трябва да отбележим, че шофьорът е имал късмет да оцелее, карайки машина с толкова сериозни технически проблеми. Ето и снимки от злополучния камион:

Снимки и информация: WITD Gorzów Wielkopolski

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *