Renault Pro+ продължава своето международно разрастване като представя по-богата гама от трансформирани LCV и пикап модели, предназначени да посрещнат разнообразните нужди на професионалните клиенти.

Това ще вече се случва на 66-ото издание на IAA Commercial Vehicles, водещият международен търговски панаир за мобилност, транспорт и логистика, който се провежда в Хановер, Германия, между 21 и 29 септември 2016.

Посетителите на изложението ще видят четири модификации, базирани на новия пикап Renault Alaskan – линейка, пожарна, подвижна вишка и пътна помощ – както и нови технологии за подобряване на сцеплението и автоматична трансмисия.

При вановете се предлага възможност за поръчка спрямо конкретните нужди на клиента. Renault Pro+ предлага нови решения за повишаване на сцеплението в гамата на Renault X-Track и Master 4×4, оборудвани според конкретни нужди, и подготвени за различни видове терен.

Kangoo пък вече се предлага с автоматичната трансмисия EDC (Efficient Dual Clutch).

Renault Pro+ работи също с Формула 1 чрез партньорство, установено с Renault Sport Formula One Team.

Адаптирани спрямо нуждите на Формула 1, лекотоварните автомобили ще помагат  отстрани на пистата. За да отпразнува партньорството, в цялата LCV гама ще се предлагат лимитирани серии Formula Edition, изпълнени в златно жълт и черен цвят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *