27 български специалисти, разпределени в 4 отбора, ще вземат участие във второто издание на международното състезание на Renault Trucks за следпродажбено обслужване на камиони – Пътят към съвършенството (Road to Excellence Championship). В надпреварата ще се включат общо 5285 състезатели в 1421 тима от 49 държави.

Състезанието, което стартира днес (3-и февруари), ще се проведе в три части – две теоритични и една практическа. Първоначално всички отбори ще бъдат подложени на два теста с по 35 въпроса, за да бъде проверена техническата им подготовка и уменията им в обслужването на клиенти. Най-добре представилите се 24 отбора ще участват в големия финал, който ще се проведе през май в Лион, родния град на Renault Trucks. Състезателите ще трябва да се справят в серия от практически задачи в реални условия и да покажат техническите си умения в действие. Така ще бъде излъчен големият победител в международното състезание – Най-добрият екип на Renault Trucks в следпродажбеното обслужване.

Пътят към съвършенството цели да изправи един срещу друг най-добрите професионалисти в следпродажбеното обслужване на камиони, но състезателният елемент не е най-важното. Основната цел е те да могат да обменят опит, да “сверят часовника си” и да продължат да развиват уменията и отборния дух, за да могат да предложат възможно най-добрата услуга на клиентите.

„Това състезание дава възможност на екипите на Renault Trucks от цял свят да докажат уменията и знанията си и да го направят заедно. Доказателство за успеха на формата е, че участниците във второто издание на шампионата са 2,5 пъти повече в сравнение с миналата година,“ обяснява Жил Клемент, Вицепрезидент, Следпродажбено обслужване на Renault Trucks.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *