Renault Trucks Square в Лион, Renault Trucks и XPO Logistics отпразнуваха подписването на двугодишен договор за инвестиции на стойност десетки милиони евро от XPO Logistics в Renault Trucks “Guaranteed French Origin” (гарантиран френски произход) превозни средства.

По време на церемонията, президентът на Renault Trucks, Бруно Блин, връчи ключовете за 2500-ия камион Renault Trucks Euro 6 за автопарка на XPO Logistics Europe на управляващия директор на компанията, Луис Анхел Гомес.

Новият договор затвърждава силната връзка между двете компании, която започва през далечната 1979 г., както и отдадеността им на експертизата нафренското производство.

Проектирани и произведени във Франция от 1894 година, камионите на Renault Trucks разполагат с етикет за гарантиран френски произход. Превозните средства на френския производител са единствените камиони, които притежават официален сертификат, връчван от асоциацията ProFrance.

XPO Logistics от своя страна е един от 10-те най-големи доставчици на транспортни и логистични услуги в света.

2 500 Renault Trucks Euro 6 камиони, които компанията използва в автопарка си, са от сериите D и T за дистрибуция и пътуване на дълго разстояние, и се използват за регионален, национален и международен транспорт.

Снимка: Renault Trucks

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *