Новият търговско-сервизен комплекс на Турботракс в София бе открит с изискана церемония, в присъствието на повече от 200 клиенти и партньори на компанията.

Официалният представител на DAF за България представи модерна база на бул. „Ботевградско шосе“ № 420. Новият търговско-сервизен център на Турботракс е разположен върху терен от 12 700 кв.м. и включва 3 175 кв.м. застроена площ, която включва търговска част, сервиз за камиони, автобуси и ремаркета, и обширен склад за резервни части и аксесоари.

Инвестицията в новия сервизно-търговски център на Турботракс се оценява на 4.8 млн. евро. По размера си това е най-голямата инвестиция в света, направена от DAF дилър за 2017 г.

Сред официалните гости на събитието бяха заместник-министърът на транспорта Ангел Попов, Франсоа Бонтан – посланик на Белгия в България, заместник-кметът на София по транспорта Евгени Крусев, изпълнителният директор на Съюза на международните превозвачи Йордан Арабаджиев и изпълнителният директор на Turbo`s Hoet Group Пийт Ваутерс.

„Този наш нов дом е и ваш, уважаеми клиенти. Вие тук сте добре дошли и ние с радост Ви приветстваме както днес, така и във всеки друг ден, когато дойдете тук – дали да закупите нов камион, да отстраним повреда, за вземете резервна част или просто да се видим. Този сервиз е поредната стъпка напред в нашето развитие, но няма да е последната, защото ние сме си поставили за цел да бъдем най-добрите и ще я изпълним“, каза управителят на Турботракс България Георги Загоров. По думите му новата база в София е най-добрата сграда с такова предназначение у нас и е една от най-модерните в Европа.  

Изпълнителният директор на Turbo`s Hoet Group Пийт Ваутерс подчерта, че в България DAF отчита пазарен дял по-висок от средния за марката в Европа, което в най-голяма степен се дължи на отличния екип на Турботракс България. Страната ни е една от петте държави, в които Turbo`s Hoet Group развива дейност, наред с Белгия, Франция, Беларус и Русия. „За нас е особена част да сме част от развитието на икономиката на Вашата страна и да растем заедно. Ние сме тук не просто, за да останем, а за да бъдем още по-добри, отколкото сме сега, защото хората в България знаят как да развиват модерен и съвременен бизнес“, допълни Пийт Ваутерс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *