Някой хора са роденипод щастлива звезда. Един шофьор на камион, причинил инцидент на холандската магистрала A58 определено може да се похвали с късмета си. Въпреки че караният от него Mercedes Actros се врязва в ремаркето на камиона отпред, кабината се разминава без сериозни щети.

Инцидентът се случва близо до Бреда, по пътя към Тибург. Шофьорът на Actros-а не забелязва, че има образувало се задръстване и се забива в ремаркето на MAN TGX. Последният е бил изтласкан напред и се блъска в автовоза пред него.Късметът на водача на Mercedesa проработва. Кабината му не успява да се смачка между ремаркетата. Вместо това тя се отделя от шасито и пада настрани като се обръща на 90 градуса. Шофьорът на камиона излиза от цялата ситуация само с леки наранявания.

Не такъв късмет обаче имат преминаващите наблизо с колите си сеирджии, които записват с телефоните си катастрофата. Близо 30 души са били спрени от полицията за използване на мобилните си телефони по време нашофиране, което ще им струва по 239 евро на калпак.

Видеото може да видите и тук.

Падащи мостове

Миналия месец Ви разказахме за друг случай, при който влошеното състояние на виадукт в Русия, доведе до падането му. Преминаващият под виадукта влак се разминава на косъм от сериозен инцидент. За сметка на това движещият се по виадукта камион има по-малко късмет и шофьорът му е хоспитализиран с множество наранявания. Историята, заедно с видео и снимки, може да прочетете тук.

Един коментар за “Късмет: Тираджия с леки наранявания, след като се вряза в спрял пред него камион

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *