Видео, разкриващо как незапознатите хора възприемат шофьорите на камиони

Полската спедиторска компания Adar, която миналата година стана известна с продукцията си „The toughest business in the world“ (Най-трудният бизнес в света), създаде шокиращо видео за шофьорите на камиони. Филмът е озаглавен Hejt и обръща внимание на вълната от критики към шофьорите на камиони, свързани с контролните действия на полската полиция.

Във филма се използват реални изказвания и мнения на хората за шофьорите на камиони и техните семейства. Става дума за хора, които нямат и най-малка представа за живота на път в кабината на камиона.  На фона на жестоките изказвания се показва животът на един шофьор, който трябва да става посред нощ, за да отиде на работа, раздялата му със семейството, както и неуважението от околните.

Основното твърдение във видеото е: „Ставаш шофьор на камион, ако нямаш какво друго да правиш с живота си. Дали някой със здрав разум би станал шофьор?“

4-минутната продукция се фокусира върху лошия имидж и липсата на уважение, които ежедневно съпътстват шофьорите на камиони.

Компанията Adar показва колко е трудна работата в транспортната индустрия и как не всеки може да се справи с напрежението, което идва с нея.  Долното видео е друга интересна продукция на Adar – Най-трудният бизнес на света“. Видеото е на полски, но и без да разбирате езика, то говори само за себе си.

Снимка: MBWA PR, Flickr

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *