Opel вдъхна нотка страст на кабриолета Cascada. Специалното издание Cascada Supreme, който ще може да бъде поръчан от ноември идва в три цвята: червено “Pull Me Over Red”, бяло “Summit White” и черно “Black Meet Kettle”.

cq5dam-web-1280-1280-1

И трите разцветки са комбинирани с черната предна решетка, черни корпуси на страничните огледала и двуцветни 20 цолови блестящо черни алуминиеви колела.

В допълнение, за по-отчетлив акцент, корпусите на светлините за мъгла и напречната лайстна с емблемата на Opel са изпълнени в цвета на купето.

cq5dam-web-1280-1280-2

Черният сгъваем покрив Acoustic се отваря за 17 секунди при скорост на движение до 50 км/ч.

Във вътрешното пространство може да се види вдъхновението на Opel от GT Concept. Шевовете на тапицериите на седалките, облицовките на вратите и арматурното табло са акцентирани в динамично червено.

cq5dam-web-1280-1280-3

Шевовете на облицовката на волана, централната конзола и скоростния лост са издържани в черно, а вложките на таблото с контролни прибори са с луксозно покритие от черен пиано лак.

Като допълнително оборудване за модела се предлагат отопляеми ергономични AGR седалки с тапицерии от кожа “Siena” и волан с три спици.

cq5dam-web-1280-1280-4

Почитателите на откритите автомобили ще могат да се докоснат до Opel Cascada Supreme в Париж, където моделът ще отбележи своята официална световна премиера в рамките на световното автомобилно изложение Mondial de l’Automobile (1-16 октомври).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *