Ратола Корпорация, официален представител на SsangYong за България, ще представи премиерно за страната лифтираната версия на модела Korando Sports – 5-местен спортен пикап с повишена проходимост. Това ще стане по време на международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017, което ще се проведе от 1-и до 3-и юни на летище Лесново.

Пикапът притежава дизелов двигател с с мощност 178 к.с. и 400 Нм въртящ момент, а теглителният му капацитет е 2300 килограма. Товарна платформа на Korando Sports, с площ от 2 кв.м, побира мотоциклети, планински велосипеди, екипировка за къмпинг и ски, работни инструменти и други дълги или обемисти товари.

Korando Sports се произвежда в Южна Корея. Моделът разполага с 6-степенна автоматична скоростна кутия от водещия японски производител Aisin Seiki с изкуствен интелект и Thumbs up режим за ръчно управление с бутони от волана и скоростния лост. Налични са и актуални системи за безопасност като ABS (против блокиране на колелата при спиране), EBD (електронно разпределение на спирачното усилие), FTCS (за подобряване на сцеплението с пътя), HSA (за подпомагане потеглянето по наклон), BAS (за подпомагане на спирачното усилие) , ESP (за динамичен контрол на траекторията), ARP (против преобръщане), TPMS (за следене на налягането в гумите) и др., включени в стандартното оборудване.

Към това се добавя и Part-time 4WD – 4х4 задвижване с три избираеми режима и заключване на централния диференциал за по-висока проходимост и оптимална горивна ефективност.

Всички новини за предстоящото TRUCK EXPO 2017 следете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *