Всичко което трябва да направите е да достигнете ниво 20 с героя си в World of Warcraft, и ще спечелите ново Постижение (Achievement), Fledgling Hero of Warcraft, който ще отключи Liadrin за използване в Hearthstone.

Не е нужен абонамент за World of Warcraft, за да спечелите този герой и да използвате силата на Светлината (Light) в Hearthstone – просто влезте в съществуващия си профил и играйте.

Това Постижение няма да бъде възнаградено с обратна сила, но всеки, който е достигнал до 20 ниво с героя си след 11 сутринта стандартно тихоокеанско време (PST) на 11 март, ще има право да получи Lady Liadrin.

Веднъж спечелена, може да я намерите в своята Hearthstone колекция (My Collection) в раздела Heroes.

Ако сте нови в забързаното действие на Hearthstone, може да спечелите и прекрасния Hearthsteed за бойните полета на Azeroth.

Този епичен летящ кон е облян в мистична синя светлина. Когато сте готови да полетите, Hearthsteed разперва ефирните си сини крила, готов да ви отведе към следващото приключение.

Да вземете това уникално летящо създание е просто и забавно. Просто спечелете три игри на Hearthstone в режим Play или Arena, за да получите Mount Up! награда. Следващият път, когато влезете в профила си в World of Warcraft, Hearthsteed ще ви чака в пощата на играта.

Източник: http://us.battle.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *