Новият IGNIS изглежда е късметлийската карта в ръката на Suzuki. През първите три месеца на 2017г. продажбите на нови автомобили от независимата дилърска мрежа на японската марка в страната (без продажбите от собствения шоурум на вносителя на марката), отбелязват ръст от над 130% спрямо същия период на миналата година, обяви Илиян Иванов (Директор Продажби и развитие на дилърска мрежа в SUZUKI България).

Скокът в продажбите се дължи основно на силния интерес към най-новия компактен SUV на марката – IGNIS, представен на нашия пазар през месец декември 2016 г. и на флагмана VITARA, който през изминалата година влезе в топ 10 на най-продаваните SUV у нас (по данни на Асоциацията на автомобилните производители за продажбите на леки автомобили). С принос за добрия резултат е и хечбекът BALENO, който бе сред родните финалисти в надпреварата за престижната награда Автомобил на годината 2017.

Общият резултат за продажбите на SUZUKI за януари, февруари и март тази година е с ръст от над 60% спрямо първите три месеца на 2016 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *