На 26-и юни, неделя, от 9 до 16 часа централно европейско време, за 16-и пореден път ще се проведе Съборът на класически автомобили в Opel Villas в Рюселсхайм.

Очакват се в събитието да се включат около 3 000 участници, които отново ще представят своите автомобили, произведени преди 1986 г., по крайбрежието на река Майн пред Opel Villas в центъра на Рюселсхайм.

Автомобили, трактори, мотоциклети и велосипеди от всякакви марки ще присъстват на шоуто.

Парадът на комби автомобили Blitz предвождан от изпълнителният директор на Opel Group д-р Карл-Томас Нойман и кметът на Рюселсхайм Патрик Бургхардт ще бъде един от акцентите на деня. Ще участват един Rekord D Caravan (на главната снимка) и един Kadett D Caravan, собственост на службата за пътна помощ ADAC, както и един пожарникарски Rekord E Caravan, управляван от легендата в състезанията с туристически автомобили Йоаким Винкелхок.

Допълнително към това Opel Classic ще представи комби версии на моделите Kadett A, Kadett C, ванът P2, един “ван за бързи доставки”, една линейка Commodore C, както и една нова Astra Sports Tourer. “Автомобилът на годината 2016” ще спомогне за изграждането на мост между миналото и настоящето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *