Електронната транспортна борса TimoCom добави нова функционалност към услугите си – TC Transport Order®. С новото приложение над 120 000 TimoCom потребители могат да управляват транспортните си пръчки на една платформа и да оптимизират ежедневния си бизнес с дигитални операции (Друг е въпросът за ефективността на настоящите услуги на платформата, която има доста недостатъци).

С новата услуга, компаниите, които имат нужда от превозни средства, могат да изпратят молба за транспортна квота до различни бизнес партньори, едновременно чрез TC Transport Order®.

По този начин те ще получат съответната ценова информация, позволяваща им да сравнят и изберат най-добрия за себе си превозвач и да изпратят финалната транспортна поръчка.

Потребителите ще имат достъп до вече създадени шаблони за повтарящи се транспортни поръчки. Всички операции са налични за консултация по всяко време от бизнес партньорите, тъй като се документират централно.

Компаниите, имащи нужда от транспорт, могат бързо и лесно да изпратят по електронен път транспортни поръчки до съответния бизнес партньор. Поръчките може да се персонализират с лого на компанията и други възможности.

Фирмата, получател на поръчката може да я приеме или отхвърли. При съгласие и от двете страни се прикачва договор към транспортната поръчка.

До края на август 38 хиляди и 500-те TimoCom клиенти могат да тестват новото приложение безплатно.

Ето и видео, описващо накратко TC Transport Order:

Снимка: TimoCom

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *